Telefoon: +31(0)513 - 672020

Containertransport

Van der Wal transport beschikt over een 40 tal vrachtauto’s welke geschikt zijn voor het transport van afzetcontainers. Ons werkterrein strekt zich uit door bijna geheel Europa. De auto’s zijn voornamelijk actief in de Benelux, Noord Frankrijk en Duitsland.

Met name in de wereld van de ferro en non-ferro zijn de auto’s van van der Wal transport B.V. een bekende verschijning. Door de jarenlange ervaring zijn de meest gestelde eisen zoals bijvoorbeeld,neutraliteit en de juiste documentatie bij de vracht, voor ons vanzelfsprekend.

Wij voeren de transporten uit met afzetcontainerauto’s van 85 M³. Samen met de leveranciers van vrachtauto’s , aanhangers en containers is van der Wal transport er in geslaagd containerauto’s te ontwikkelen met een zeer laag eigengewicht. De 85 M³ containerauto’s kunnen door hun laag eigengewicht meer lading meenemen binnen de wettelijke grenzen.

Van der Wal transport B.V . beschikt over een ruim aantal containers hierdoor is het mogelijk om op het laad- of losadres containers te plaatsen zodat er ter plekke gewisseld kan worden. Een andere mogelijkheid is dat er containers geplaatst worden om een eventuele opslagbuffer te creëren op uw locatie.

Onze chauffeurs gaan met zorg met uw materiaal om en zorgen ervoor dat uw vracht binnen de gestelde termijn op plaats van bestemming komt.

Containertransport bieden we aan in de Benelux en Duitsland.

Geinteresseerd?

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!