Telefoon: +31(0)513 - 672020

Duurzaam ondernemen

Van der Wal Transport BV beseft dat duurzaam ondernemen een pijler van de organisatie is. Er is in de afgelopen jaren veel aandacht binnen het bedrijf geweest voor verschillende initiatieven zoals zuinig rijden (Het Nieuwe Rijden trainingen), het invoeren van elektronische begrenzers op vrachtauto’s en het reduceren van lege kilometers.

Daarnaast streeft het bedrijf naar Co2 reducerende transportoplossingen. In 2012 heeft Van der Wal Transport geïnvesteerd in zonnepanelen om op deze manier efficiënter met energie om te kunnen gaan. Door zelf groene stroom op te wekken hoopt Van der Wal Transport BV invulling te geven aan de ambitie om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Toekomstvisie

Van der Wal Transport is alsmaar op zoek naar verbeteringen en mogelijkheden in de markt. In de dynamische transportwereld is het van groot belang om alsmaar vooruit te denken en in te spelen op veranderingen in de markt. Van der Wal Transport is dan ook altijd op zoek naar activiteiten om het bedrijf te versterken.